VEN A CELEBRAR TU CUMPLE CON NOSOTROS

minion invitacion web

 

La oferta de cumpleaños de cine es válida para niños de hasta 13 años incluidos. La compra deberá realizarse de manera presencial en el cine.

Cada niño obtendrá un pack cumpleaños a un precio especial, compuesto por 1 entrada de cine + 1 menú de palomitas infantil (palomitas + refresco o agua). 

El número mínimo de niños y niñas asistentes para celebrar el cumpleaños de cine será de 10.

Los niños deberán ir acompañados en todo momento de al menos 1 adulto, que deberá abonar su entrada al precio normal del cine.

Es aconsejable que el grupo llegue con antelación suficiente antes del inicio de la sesión para poder sentarse todos juntos.

El adulto organizador de la fiesta será el responsable final de la elección de la película, de que su clasificación sea apta para todos los niños y niñas que acudan al cumpleaños y del control y comportamiento del grupo. Consultar precio final en taquilla.

Para realizar la compra de los packs, acude a las taquillas y te informaremos de los pasos a seguir.

2D217806 3FFF 45CA AFE3 77071C59C591

  • e-Entrada
  • Festes d'aniversari i Lloguer de sales
  • Dolby Digital
icon

Ja saps, que com sempre pots comprar les teves entrades des de casa per internet, i no hauràs de fer cues per recollir-la. Pots venir amb el comprovant amb el codi de barres que t'enviem per mail, tant amb paper com al mòbil, només l'hauràs d'ensenyar al porter i entrar directament a la teva sala a gaudir de la pel·lícula.

Amb les entrades per internet tot són avantatges! 

icon

Vols celebrar la festa del teu aniversari al cine amb els teus amics? Has de presentar el teu producte per una audiència especial? Vols gaudir del cinema en família amb els teus familiars o amics?

A Cinemes Eix Macià posem al vostre abast tots els nostres serveis per obtenir el millor resultat. Tant si es amb els amics com a nivell professional.

Posat amb contacte amb nosaltres i prepararem el millor entorn per tu i els teus.

icon

Gaudeix de les nostres sales amb sistema de so Dolby Digital i els nostres projectors Digitals Full HD. A Multicinemes Eix Macià tenim els millors projectors digitals, NEC, Barco, sistema 3D Master Image, que juntament amb els nostres servidors DOREMI, faran que el cinema es vegi com mai.

Gràcies a la tecnologia digital, i les constants millores que el mercat ens ofereix, als Cinemes Eix Macià estem treballant sempre per portar el millor cinema a Sabadell. Ja pots gaudir del més avançat sistema de so, Dolby Atmos

Cinemes Eix Macià sempre a l'avantguarda de la tecnologia